Tabletter, pluggande och låtar

Nu har jag nästan tagit alla mina tabletter! *känner mig så duktig*
Bara två kvar *knarkarlau (not really but)*
Tar sex tabletter varje dag just nu.
En tillskott tablett för vegetarianer, fyra (två tabletter två gånger per dag) tabletter för hår, hud och naglar (tar dem ärligt talat för de nya vegetarian tillskotts tabletterna har ändrats och blivit sämre (vilket verkligen syns på mina naglar)) och en järn tablett (because I'm a woman).
Påtal om kvinnor, här är en sång som jag tycker om:
 
Jag har sånn konstigt sätt att byta ämne på när jag inte gör det via att skriva "aja men". 
 
Jag har försökt plugga lite till läxförhöret och proven jag har i veckan, men det gick inte så bra då jag hittade en awesome sångare på youtube som gör covers på låtar som jag älskar. Men som den kvinnan jag är så sjunger jag samtidigt som jag läser läxan! ;D
 
Lovelovelove! Inte den bästa av cover:sen men ja :D
 
Det var väl allt, hejdå! ♥

Bläskolablä.

Det här inlägget kommer vara ett väldigt "agro" inlägg mot skolan jag går i.
På syslöjden så brukar de flesta klaga på skolan har jag börjat märka!
And I won't lie, I'm one of them.
här är några anledningar:
 1. Vår mentorer, som är världens sämsta på att göra det de ska, informera om saker som till exempel om att de nu här gjort så att hälften av mentorerna har A, och andra hälften har B. Och när vi ska någonstans, som till exempel vara i hörsalen under elevens val (vi hade tur att vi mötte en som höll i saken i hörsalen som sa att vi skulle vara där!). De två sakerna har hänt i verkligheten. Och det värsta är att när man frågar varför de gör så så beter dem sig som 3 åringar och säger att det inte är deras uppgift att meddela oss om det eller att man får ta reda på det själv...
 2. Skolans(förmodligen alla skolor i Sverige?) logik, kan förstå den lite, men fattar inte varför de måste göra den så komplicerad och dessutom oeffektiv. Om man går hem under dagen för att man mår illa, då räcker det inte att säga till läraren att man går hem nu längre, utan den som går hem måste ringa sin förälder och de måste ringa till skolan och sjukallmäla dem, annars klassas det som SKOLK! Samma sak verkar det vara med vaccinering, då måste man ta ledigt under stunden man är hos läkaren ~making totally sense, eller hur? Annars får man igen, SKOLK! Anledningen till detta är att det var någon tjej som inte hade sagt att hon gick hem (eller så sa hon det minns inte riktigt) och påväg hem så vart hon kidnappad. Och ingen saknade henne i skolan. Nu är det bara det att jag inte fattar hur det här systemet ska funka då man kan ju ringa till föräldern påväg hem och efter samtalet så blir man kidnappad? Eller så när man är hemma så kommer någon och kidnappar en där? Ärligt talat så känns det mer som om skolan vill slippa ansvaret över om ett barn kommer bort då man är sjukallmäld/ledig från skolan. Vet någon om hur det kanske egentligen är? För annasr tycker jag personligen att det är bullshit.
 3. Vår syslöjd lärare som inte hjälper en "du kan själv" och "göra det själv" är två ofta använda meningar, tro mig. Och när man antingen säger "jag kan ju inte" eller "men..." så svarar hon "jo det kan du visst" eller "säg inte men". Och sen när man försöker själv så frågar hon varför man inte frågade henne om vad man skulle göra.Fuck logic.
 4. Killarna kan seriöst inte hålla käften under musiken. De kan dock tjata på tjejerna som inte vill sjunga så mycket att en åker hem och en annan blir väldigt arg och sur resten av dagen. Vissa tar till och med och klaga på saker som de själva gör som till exempel sjunga när det är tjejernas tur.
 5. Betygen, också en sak som sorgligt nog kanske inte är bara på vår skola. Där måste man prata varje minut för att få ett högt betyg verkar det som, iaf på franskan. Där en som har fått göra omprov två gånger  men pratar mer än mig fick två betyd högre än mig som fick A och B på proven men inte pratar lika mycket, åter igen fuck logic.
Kommer inte på fler just nu, men vet att det finns många fler småsaker som är väldigt dryga och deprimerande.
Och nu efter allt om den deprimerande skolan jag går i så glömde jag helt den roliga saken jag tänlte berätta om! *Genius Lau strikes again!*
Så ja, måste väl börja plugga till de två proven jag har i veckan då, hejdå! ♥
 
Avis på er alla som har sportlov just nu eller vecka 11 (vecka 11 så fyller jag år, och det är på en skoldag, och skoldagar är inte alls den värsta sorten av att ha födelsedagar på, inte alls...

Herregud...

 Jag vill att alla som läser det här ser på videon, varnar känsliga...
Kan inte se den? Klicka här

Att världen fortfarande 2013 inte är bättre förbryllar mig stort..

I Sverige finns det ju en lag att man inte får slänga skräp på marken, men jag tror ärligt talat det inte hjälpt så mycket. Folk kastar ju ut skräp från fönstret när de åker bil och jag antar att det är samma sak när man åker båt...
Och så fortsätter man spotta ut tuggummi när det inte smakar något... Jag gör det själv, men jag är ganska säker på att jag kommer sluta med det och tänka mycket mer på att inte slänga saker i naturen, marken, havet, sjön osv nu när jag sett den här videon:
VARNING FÖR VÄLDIGT KÄNSLIGA TITTARE!
 
 

Min skoldag! :)

Efter igårdagens deppighet så krävdes verkligen en sånnhär dag!! :D
På morgonen så hade vi idrott, där de andra skulle ha snölekar. Jag fick en uppgift men gjorde istället no:n (hade prov idag) hehe! :)
Jag hade ändå en annan idée för vad jag skulle kunna göra de veckorna jag inte kan vara med, det är ju bara en och en halv vecka kvar tills de ta bort gipset, men jag tror jag ändå måste ta det lugnt efter det.
Jag ska göra en plansch om vegetarisk kost och varför man ska bli det osv!
 
Sen efter det hade svenska, och SÅKLART så ska hissen stanna fem gånger så man blir försenad i fem minuter! Det var ganska läskigt också, nu när kman tänker på det, för varje gång den stanna så gjorde det den väldigt plötsligt och den åkte ner någon decimeter som om den skulle falla. Men ja, det gick ju bra iaf! :)
 
På svenskan så skulle vi göra något häfte om vårens högtider. Gick väl bra, fast jag satt vid Zuzann som alltid ska jobba så satans snabbt så man känner sig som en snigel och blir sjukt stressad! :c Överlevde det också som tur var xD
 
 Sen efter svesnkan så hade vi franska.
The very sad moment when you think that the teacher who you hate is sick and then see her...
↑ Någon mer än mig som känner igen sig? Ogillar våran franskalärare väldigt mycket och lektionen skulle egentligen börja då jag gick dit och då var hon inte där... Men sen en stund efter så kommer hon om inombords så suckade jag stort...
Det positiva är att det är den sista franska lektionen vi har för hon åker iväg imorrn så vi har sovmorgon!! Dock så fick vi uppgifter vi skulle göra... *och smarta jag sa att jag redan hade gjort två av uppgifterna som vi skulle göra hemma så jag fick en annan svårare tack vare min super snälla klasskamrat som undra om jag inte skulle få en annan uppgift*. Så nu ska jag få skriva en dialog på franska när de andra fick två andra relativt lätta uppgifter, KUL! Not...
 
Sen åkte jag ner med hissen till lunchen (inte riktigt så var det men orkar inte förklara hur det gick till egentligen, *latlau*). Och då Emma kom från matkön först så valde hon och en annan världens smartaste bord för mig med kryckor, en där det redan var fullt! Fint att de inte tänker på mig och Zuzann!! Jag och Zuzann gick och satte oss vid ett annat bord istället för all krången med att ta dit mer stolar. Emma tittade konstigt mot mig när jag kollade om de fortfarande satt där... Sen hade vi No och jag och Zuzann satt på en bänk, hon gick och hämtade hennes och mina no saker och påvägen tillbaks från skåpen så hade Emma och den andra gått och satt sig på golvet några meter ifrån där jag och Zuzann satt. Då Zuzann gick förbi så frågade den andra om vi var sura på dem. Suck.. det var DEM som valde att sitta vid ett fullt bord, inte VI.
 
Men sen började no:n och jag som sagt hade prov hade försökt läst på lite innan vi började. Provet gick inte jättejättebra men inte jätte dåligt heller, liksom medelmåttigt. Hoppas att det gick bättre än vad jag tror dock!
Sen när det var typ femton minuter kvar så fick de som var klara gå, och då gick den enda vännen (inte så jättenära vän men ja)... Jag vart klar fem minuter efter de flesta gått och började undra... "Hur ska jag kunna ta mina saker till skåpet då?.." och efter jag lämnat in provpapprena så frågade jag "Hur ska jag ta med mig boken då?.." till vår tillfälliga fröken. Som tur var så har man snällare klasskamrater än vänner(åtminstone idag!) för en kille sa att han kunde ta dem! :)
Så jag väntade på att han var klar med provet och att han skulle ta mina saker och öppna dörren, hehe. Det var lite sött då han skulle öppna dörren med armbågen, men den var låst så han fick be sin vän låsa upp istället. Och sen när vi gick mot skåpen så frågade han om jag tyckte sista frågan var svår, jqag svarade att jag inte visste riktigt och sa att vad var det för fråga nu igen. Han svara och frågade vad jag hade svarat på den. Han sa att han isf hade svarat fel, hehe. Och jag sa att jag inte var säker men jag tror det var så som jag svarat.
 
Gjorde min dag att man iaf har en snäll klasskompis som kan hjälpa andra!
 
Sen efter det slutade jag, klockan 13:00 som jag sa igår! Det var så skönt då jag var väldigt trött och seg i huvve!
 
Song for the day:
 
 
*Känner mig så smart nu för att jag kom på det alldeles själv*(Song for the day alltså(andra smarta människor har säkert kommit på det år före mig))
 
Hejdå ♥

Tjejgrupper, deppdag och oväntade redovisningar

GAH. Deppig dag och prov imorrn, perfa!
Aja, musiken är på min sida. Får försöka stå ut med att läsa till fysikprovet. Slutar ändå 13:00 imorrn! :)
*Försöker starkt bli gladare*.
Idag var vår första lektion no, där hände det inget speciellt, pluggade lite till provet och gick igen det sista vi skulle kunna. Men på "rasten" (bensträckare mitt i lektionen) så satt jag såklart kvar pga mitt gips och läste lite i boken istället inför provet. Då kommer en av killarna i klassen, en väldigt populär kille som tror att han är bäst osv. Och typ säger "sitter ni och läser?" eller nå liknande och han lätt väldigt nervös, vet inte alls varför... Jag svarade inte ens för jag var så trött... Kändes väldigt mycket som om jag var en bitch efteråt dock... :c Det vart väldigt pinsamt tyst då jag och den jag satt med inte svarade.
 
Andra lektionen var mer deprimerande. Vi fick bland annat veta att vi skulle gå ute till medborgarhuset eller vad det var på matten (fick åka med min lärare dit då det var ganska långt dit för att det skulle gå med kryckor) och att vi ska börja ha en tjejgrupp igen med en kurator som vi inte känner. Och då våran tjejgrupp typ börjat falla isär då en av oss flyttat så känns det meningslöst. Och så är jag inte alls ens kompis med en av dem och bara någorlunda nära en annan i gruppen. Och så ska vi om en vecka fylla i en enkät om trivsel i skolan och efter den ha enskillda samtal med kuratorn... Och sa var det några fler deprimerande saker som jag som tur inte kommer ihåg!
 
Efter att vi kommit tillbaks från medborgarhuset så skulle vi ha So men för att jag går med kryckor, åkte ganska sent från medborgarhuset och för att det vart väldigt krångligt med alla saker jag behövde så kom jag och Zuzann senare dit. Och när vi väl var där så hade vi någon uppgift om praon som vi hade förra veckan. Och så skulle vi redovisa den fick vi reda på efter vi slarvit skrivit klart svaren. Och gissa vad? En skulle säga stopp och så vår lärare som scrollade upp o ner på vår klasslista på nätet sa vem det blev. Såklart vart jag en av de 3 som blev idag!
Och det var det jag tänkte just att det blir säkert jag nu för bara Zuzann hinner läsa igen pappret för mig. BLÄBLÄBLÄ.
 
Blä-skoldag helt enkelt. Hoppas det är bättre imorrn!
 
Nu ska jag njuta av min favorit sång för att få lite mer glädje av att plugga.
Hejdå! ♥

Just another day~

Såg på denna för den vetenskapsmänniska jag är *vilket går att diskutera, *hosthost**:
 
 
Där så pratar han också om hur ska man förklara färger för blinda?
Han pratade om en som var blind som hade en youtube kanal.
Tittade på några av hans videos och han(←klick!) är väldigt rolig och glad! :)
Här är några av hans videos:
 
Som sagt, jag tycker han är rolig :) Älskar slutet på den här videon ↑ !
 
Efter skolan idag så gick jag ensam till vår ingång till byggnaden jag har skåpet i (där taxin hämtar och lämnar mig) och då gick de två killar förbi. "Jobbigt läge" sa den ena eller nå liknande till det. Jag tittade upp (Måste titta vars jag sätter kryckorna) och de tittade på mig. Vet inte till 100% om han sa det till mig men verkade va så. Typ lite kul med medlidande, men ja. *om ni inte märkt det så är men ja ett av mina störigt ofta valda ord då jag inte vet hur jag ska avsluta något*.
 
Juppjupp.
Det var allt, hejdå! ♥

DIY schampoo och balsam!

Eftersom jag inte riktigt gjort mycket idag så har jag inte bloggat.
Har bara pluggat lite, chattat med mina vänner, surfat på internet och har nyss varit och duschat.
Hatar våra schampoon vi har hemma just nu. Den ena tror jag att jag fick en allergisk reaktion av till och med... (hårbotten började klia o blev rött (inte så mycket)).
Och så fyllde jag semlor mamma gjort och fick beröm för de såg ut som de gör i butiken, hehe! :)
Men ja, istället för schampoo och balsam så gjorde jag såhär med mitt hår: KLICK!
Jag är en sånn stor DIY (do it yourself) person så det finns inte! Hehe :)
Vi får hoppas att mitt hår ser rent ut imorrn, då jag har bläskola!
 
Nu blir det iaf tandborstning för mig och så ska jag fläta håret för natten! :)
Godnatt och hejdå! ♥

Byta gips!

Idag ska man byta gips då! Jippi! :) Åker till sjukhuset före halv elva och så börjar den långsamma processen:
 • 10-15 min vänta på att läkaren ska komma.
 • 5-15 min så pratar läkaren med en.
 • 5-10 min väntetid före röntgen
 • 10-20 min själva röntgen
 • 1-2 timmar väntetid för röntgen svaren
 • 5 min så säger läkaren hur vi ska göra
 • 20-30 min byta gips till gå gips
 • 20-30 min för att vänta på att gipset ska torka.
Minimun 2 timmar och en kvart.
Så då är jag klar kvart i 2 om jag nu tänkt rätt.
Och sen ska jag också äta lunch i kanske en halv timme efteråt.
Kvart över tre, kvart kvar innan den är halv fyra.. ganska liten chans att jag åker tillbaks till praon efter läkarbesöket ärligt talat.
Tiderna är på ett ungefär såklart så det kan ju ta mindre tid än så, men det kan också ta mer tid än så.
Men nu måste jag börja packa ihop lite, hejdå! ♥

Prao dag 2

Håller på att redigera bilder från idag och igår i Photoshop just nu, här kommer några! :)
Emmas öga
Emma som fotograferar söta Lasse!
 
Var för lat för att redigera några mer, hehe! ;)
 
Hejdå!♥

Fuck logic

Mamma kommer in och tipsar mig om att ica har vegetariska recept. Kollar på recept som jag skulle kunna göra idag, varav två innehåller skinka. Vänta nu... skinka? S-k-i-n-k-a? Gris?! *Tittar på mer recept och ser den här:* 
"Höstsoppa med linser och rimmat fläsk".
Vänta nu, va?..
Jag valde vegetarisk mat för en anledning, och det var inte att få en massa recept gjord på gris.
Blir deppig nu bara när jag vet hur de behandlas och hur människan bara glufsar i sig köttet av den utan att veta mer än att det är från en gris. Alltså usch. Önskar att fler visste, om du vill veta, tryck här.
Det var allt jag hade att skriva om ne, hejdå.
 

Prao!

Nu sitter man och praoar då med den här tjejen :)
Själv, tycker jag att det är väldigt kul och intressant att se hur man gör. Hon som vi praor hos har visat lite om hur man redigerar bilder i Photoshop och vad man ska tänka på. Vi ska snart också få fotografera varandra så det kanske kommer synas några bilder om några timmar! :D
Förhoppningsvis en bildbomb, men ja , det vet jag inte. Men kan i alla fall säga att hon som vi praoar hos har världens snällaste och busigaste hund! Sju år är han och imorse så hittade han en boll som han ivrigt började leka med, och så gav han den ner dreglade bollen till mig för att kasta den. Hehe. c: Lasse, som hunden heter tog en gång och träffa bollen med nosen på något sätt så att den for rakt tillbaka i famnen på mig! Just nu verkar hans energi tagit slut och han sover en bit bort. 
Här kommer de några bilder:
He is "flörting" with you ;)
Fina Lasse ♥
I väntan på att man ska kasta bollen!
 
 
Men ja, nu ska jag nog jobba lite eller vad man säger, hejdå ♥

Det här är hemskt.

http://hengrisen.wordpress.com/2013/01/29/lukten-av-blod-angest-och-manlighet-del-2-kossan/
 
Asså, hur tänker människan?
Stolt vegetarian är man i alla fall. ♥
 
Det här är förresten ett tidinställt inlägg från igår.
Just nu sitter jag ganska säkert på min praoplats med Emma.

Teckningar!

Hejhej! :)
Har inte bloggat på några dagar nu, så tänkte göra ett litet inlägg!
Jag har börjar rita två teckningar, ena på en nyckelpiga som är nyfiken på en blomma och den andra av ett djurkranium.
Är inte så nöjd över nyckelpigan men kraniumet är jag lite mer nöjd över!
 
"A true artist won't be satisfied
So I guess that's the sacrifice
And I say...
Make the money, don't let the money make you
Change the game, don't let the game change you
I'll forever remain faithful"

- Make the money - Macklemore
 
Älskar både låten och texten. ♥
Om ni vill ha låttips så kan jag lägga ut några som jag har lyssnat på sistone.
 
Här är en som jag redan har skrivit om att jag gillat, men det här är seriöst en låt som jag kan lyssna på fem gånger i rad utan att tröttna.
 
Som man ser så är det här fyra låtar från samma band, har älskat de här låtarna från Family Force 5!
De tre första måste man trycka på youtube-knappen för att det ska fungera att lyssna på dem! Annars är der bara att trycka på den (inte på texten utan där det är svart)
 
Några låtar från Macklemore :)
 
Men här är ett litet collage som jag gjorde av mina teckningar:
 
 
Ja, det var allt för nu, hejdå♥

Firefly

Happ, då gör man engelskan då. Ska översätta dialoger från engelska till svenska. Dem är inte direkt svåra men det gör det inget mindre jobbigt direkt. Lyssnar på den här för typ fjärde gången, hittade den idag och älskar den! ♥
 
Älskar hans album + också :)
 
Överlevde idag också, hehe. HISSEN FUNKADE!! WOOPWOOP!! :D
Tisdagar har gått från hatdagar till sådärdagar nu när jag inte behöver hoppa omkring lika mycket som jag behöver på måndagar (som har blivit mycket jobbigare då varje lektion vi har är i olika byggnader).
Imorrn slutar jag ett så det är verkligen en slappdag! :)
De andra har hemkunskap (andra halvan av 8B) och 8A har andra lektioner! :)
Men ja, snart är det dags igen ändå. Vecka 13 så blir det så att man slutar halv fyra nästan varje dag igen (förutom på fredagen då vi slutar 15:15).
Men kan erskänna att hemkunskap faktiskt är kul ändå!
Förutom att vår "kära" hemkunskaplärare delade gruppen så att Emma är helt ensam utan vänner i andra gruppen som har nu. Fast nu har hon, läraren flyttat Sofia dit, men alltså, hur fan svårt är det att flytta Emma till vår grupp istället? Asså!!!! :(
Samma sak är det på No:n för mig.. vilket är ganska opraktiskt då man inte kan fråga någon om det var något man missade om man var sjuk..
Hur tänker lärarna?..
 
Ska försöka plugga lite nu, hejdå!♥

Lets cheers to this ♥

Just nu är jag superglad, varför?
Jo lyssnar på ett av de bästa albumen av favorit bandet! ♥
 
Kellins röst ♥
Har typ ett litet fan-girl moment här borta, hehe! c;
Vilket innebär- jag "dansar" med mina armar, "stampar" med foten och svänger runt på stolen xD
Töntigt- jepp, do I care?- nopenopenope!
 
På ett sätt vill jag ha någon som älskar SWS lika mycket som jag men på ett sätt är det ändå ganska skönt att det inte finns någon som jag känner som tycker så. Men ja, känner som tur ingen som tycker SWS är "bögigt" eller liknande (tycker folk som säger saker är "bögiga" är väldigt omogna(försöker själv undvika att göra samma sak som de)).
 
Nu har man i alla fall klarat av första skoldagen med kryckor och ett gips på foten!!
Efter hela fyra alvedon(2 på morgonen och 2 på lunchen) och en massa hatande av att man inte kan gå som normalt folk och att man är JÄTTEseg så är det äntligen klart!
Ibland kändes det som om foten domnade bort.. och ofta var det jobbigt att hoppa runt långa sträckor med kryckorna.
Många frågade vad som hänt eller stirrade på mig. Vissa ville testa kryckorna och andra tyckte synd om mig.
Men asså fan, golvet var halt på vissa ställen och man fick gå väldigt försiktigt och ha kryckorna raka så att det minskade risken för att de gled iväg. Men ändå så halkade dem iväg fem gånger, varav en gång fick jag försöka få tillbaka balansen genom att stödja mig på mitt gipsade ben - resulterade i att jag slog i tån.
Men jag är väldigt glad över alla som hjälpte mig ♥
Så fina människor alltså!!
 
Längtar dock inte till skolan imorrn, tisdagen tillsamans med torsdagen är de värsta dagarna i veckan, tror dock att jag inte behöver gå så långt vilket är väldigt bra! Dock urtråkiga lektioner, men det får man väl stå ut med. Hoppas, hoppas, hoppas bara på ett mirakel att hissen i skolan är lagad!!!!! Kommer annars aldrig klara alla de trapparna! Har svårt för 3 trappsteg medans de är typ 30? :(
 
Aja, inne på min andra eller tredje gång på att lyssna på albumet, och måste försöka göra klart sista biten av franskan och sen kanske, det blir lite engelska med det också!
 
Hejdå! ♥

Rejäl stukning visade sig vara en liten fraktur

I måndags på sista lektionen så hade vi EV (elvens val). Där har jag valt idrott för tjejer. Vår idrottslärare var äntligen tillbaka efter veckor med vikarier. Vi körde spökboll. Jag kollade mot den som hade bollen och sprang åt sidan samtidigt utan att kolla vars jag sprang. Plötsligt snubblade jag över min väns ben och föll till golvet. Min vän Sofia (inte samma vän som jag snubblade över) och idrottsläraren kom dit och hjälpte mig. Jag var jättekonstig, jag typ grät, men hade ändå inte ont just då (pga adrenalinet). Vars i chock antar jag? Låter urtöntigt, hehe. Sen när dem hjälpte mig till väggen, där jag lutade mig mot så undersökte Sofia mitt ben. Sen hämtade dem bandage som Sofia lindade min fot och ben med. Sen försökte jag gå. Det sved i foten, vid knölen och det gjorde väldigt ont. Sen fick jag sitta ett tag innan vi försökte igen. Sen bestämde Sofia sig att vi borde ringa sjukvårdsupplysningen (tror det heter så). Först var det hon som tänkte prata och berätta vad som hänt, men sen vart det jag. Ogillar starkt att prata med människor i telefonen om det inte är någon i min familj eller Pirkko (som är som min syster). MEn ja, efter en stunds väntan (var kö) och en stunds "åh, vad ska jag säga, göra, tänk om jag säger fel?" så svarade tillslut en kvinna. Jag fick säga vad jag hete, personnummer och vad som hänt såklart. Hon förklarade vad jag skulle göra. Efter det ringde jag pappa och sa att han skulle hämta mig. Gick och sa till idrottsläraren att jag skulle åka hem och sen gick jag ut för att vänta på pappa. 
 
Min idrottslärare hade också sagt att jag inte behövde någon lapp till idrotten (för jag inte skulle kunna gå på den). Och ja, dagen efter att det hände så stannade jag hemma för att jag inte kunde gå (hoppade runt eller kröp på golvet när jag var tvungen att ta mig någonstans. Senare samma dag så skulle jag gå till toan (haltade mig fram). Väl framme så mådde jag JÄTTE dåligt, jag kallsvettades och kände hur jag blev blek. Vart också väldigt trött så jag bestämde mig för att försöka gå till min säng. Direkt när jag steg upp från toan så blev det suddigare och vid varje steg blev det mörkare runt kanterna och ett ringande som jag tidigare i toaletten trodde kom från rör eller liknande blev starkare. Allt blev också väldigt suddigt. Hann ta kanske två steg in i mitt rum innan jag föll ihop. Jag hade tagit tag i mitt skrivbord som är vid min dörr i mitt rum när jag steg in och jag tog och gjorde sönder det på något sätt (bordet tål inte mycket) och efter en stund kom pappa springandes för att se vad som hänt. Jag, som låg på golvet ihop krupen grät samma tårlösa gråt som tidigare hörde fortfarande att starkt ringade ljud. Pappa hjälpte mig till sängen efter att jag fått ihop lite krafter. Efter det sov jag i 2-3 timmar.
 
Stannade hemma till torsdagen, då vi bestämde oss för att gå och kolla om det verkligen är en stukning. Foten var blå och svullen. Efter en stunds väntande i väntsalen så fick vi komma in till en läkare. Han tröck och klämde på foten och benet där det var svullet och jag fick säga till när det gjorde ont. Efter det fick vi gå till röntgen och rönka (usch vilket fult ord) foten. Damen var jättesnäll! Alla som jag mötte var faktiskt väldigt snälla! :) Och efter det så fick vi vänta väldigt länge. Jag satt i rullstolen (som jag fått tagit efter jag var hos läkaren) och ritade på ett program i pappas mobil och läste tidningar. Efter en lång stunds väntande så kom läkaren och sa "Du har en liten fraktur i foten" och att alla benen var där dem skulle, så dem inte hade flyttat på sig eller så.
 
Sen så fick två damer gipsa mitt ben. Det var väldigt jobbigt för jag var tvungen att hålla benet uppe samtidigt som jag skulle ha foten i 90 grader och vara still. Gick inte särskillt bra, så har foten inte riktigt i 90 grader, men ja.
 
Så ja, på fredagen stannade jag också hemma för jag är helt urdålig på att ta mig fram med kryckor. Men imorrn på måndag ska jag försöka klara av en hel skoldag. Jag får inte stödja mig på foten, så jag kan inte bära ett dugg. Så förhoppningsvis har jag tillräckligt snälla kompisar som hjälper mig. Och väntar på mig, det är svårt att ta mig fram med kryckorna i samma takt och att sätta mig och ta mig upp från stolar är också svårt.
 
Imorse så skulle jag igen ta mig till toan, hade väldigt ont i foten och när jag var där så började jag kallsvettas...
 
Imorrn, i skolan så får jag förmodligen knarka alvedon (då de hjälper lite mot smärtan) och hoppas på det bästa. Får åtminstone åka taxi till och från skolan, så det är väl bra. Hoppas bara min bror får följa med också så att han kan bära min väska.
 
Det var allt, väldigt mycket text men hoppas det går bra ändå! :)
 
Hejdå!♥