Mina tankar just nu...

jag är helt tom just nu... känns som om jag existerar men har ingen existeranderätt. fick veta igår att jag aldrig kommer få se min enda vän, för mitt "beteende". kastade runt saker men sen la jag mig ner och grät tills jag somnade, och passande nog drömde jag mardrömmar.
jag höll på att göra illa mig själv men kom att tänka på hur illa det måste se ut i andras ögon och kände sorgen ta tag om mitt hjärta och bryta lös en bit till av det sisat hoppet jag försöker hålla uppe. jag bryts ner psykiskt och det är inget jag kan göra något åt, jag är fast bakom fyra väggar och har ingen annan stans att ta vägen än till skolan.  
hon får mig att må skit och hennes sätt att säga det är att om jag är uppe 20 min för länge så kan hon inte ha något förtoende för mig eller låta mig prata med mitt enda stöd och bästa vän i livet.

Ingen tandställning nu heller...

idag har det inte hänt något speciellt, men i går var jag till tandläkaren på sjukhuset. xD dom har specialister där som kan mer om tänder osv. jag åkte mitt under dagen så jag missade no:n och jag trodde jag skulle få min "efterlängtade" tandställning. men inte den här gången heller, ist så tog dom avtryck och rötgade mina tänder, så att dom kan se hur och vad dom ska göra med mina tänder.
sen åkte vi till öjebyns vc för att jag skulle ta en spruta med gardasil. sen for vi tillbaka till skolan och då var jag med under svenskan under fem min och sedan fick jag sitta och vänta på bussen i en timma, HEHE as the smartas i am!
vi hade skridskor idag på idrotten igen och det var jättekul! vi spelade hocky med en landhocky-boll och jag for runt efter bollen så gott jag kunde. haha jag är verkligen ingen höjdare på skridskor men jag fick ändå göra några mål. ;)
så nu sitter jag här i skolan och väntar på bussen med en blöt fläta på ryggen. min största önskan just nu är att nästa vecka går snabbt så att det blir sportlov!
seeya later alligator!


Ja så var det ju det här med en rubrik...

halloj allihopa!
det var väldigt länge sen jag skrev sist. Vi åt palt igår! jättegott! (på tal om ingenting xD)
det är fettisdag idag! jag har faktiskt ätit en semla, blir lite irriterad på människor som redan ätit semlor. man får ju bara semlor en gång om året och det är ju en tradition. det är ju som att fira jul en vecka innan julen verkligen är om man äter semlorna innan fettisdag... varför heter det igentligen fettisdag? är det för att man blir tjock utav semlor? men man äter ju bara en?... om någon vet snälla skriv det då.
men känslan man får då man har hk på fettisdagen och man får sitta och ha teori ist för att göra semlor! det är inte så roligt kan jag lova. jag är lite putt men jag fick en semla iaf.
haha min tankeverksamhet är verkligen inte hundra... ;)
sitter och tänker min bästaste bästis som jag inte pratat med på vad som känns som hundra år. och på min inbillade framtid (igen...). saknar människan som jag äskar men som bor på hundra mils avstånd. att se en människa på bild är inte samma sak som att träffa han/hon i verkligheten. när jag ser la-lau på bilder blir jag glad för stunden men det är bara ett ögonblick och då tänker jag på vad hon skulle sagt och att vi skulle skrattat.
ååh...! saknar dig om du ser det här så ring! jag kan prata med dig varje kväll runt sju, och om det tutar upptaget så ring igen efter tio min! (e lite sur för att du inte ringde förra gången du sa att du skulle ringa.) 
jag är en snäll flicka och gör som jag blir tillsagd, men tyvärr så dyker den envisa, tjurskalliga finnen upp i mig och jag blir arg för tillfället men efter ett tag lungnar jag ner mig, så så farligt är det inte, hehe.

allt för nu, seeya later alligator! ;)


This "cute" can I be if a friend take a camra and take pitures of me x(

När man ser sånna här bilder på sig själv med nån så assgarvar man men sen tycker man bara men ser för jävlig ut...x(

Såg att sötungen laddat upp bilden men inte hade satt ut den på bloggen eller hur man ska säga det ♥


Flum

Lite flum jag och Pirkko "höll på med" när vi snackade i telefonen:

P står för Pirkko och L för Laura.
P:Nu pratar vi om bananer, nej äpplen!
L:Vad har du imot bananer?
Hahaha xD
Och sen utvecklade vi den med två olika verisioner:
P:Nu pratar vi om bananer, nej äpplen!
L:Vad har du imot bananer?
P: bananflugor
eller...
P:Nu pratar vi om bananer, nej äpplen!
L:Vad har du imot bananer?
P:Jag e lebb.
Alltså Pirkko är inte lebb men ni fattar...
Och vi hittade på dem tillsammans(kinda)
Ni kanske tycker det är supertråkigt men det betyder bara att ni har dålig humor ;)
JK(just kidding) då har ni olik humor än oss bara :)
Vilket är synd för vår humor äger!! ;D
(not) JK
Btw Glad Alla Hjärtans Dag och Vändag (som det är i Finland) <3<3<3

Here I am

Slänger in en bild på mig bara :)RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu