Ingen tandställning nu heller...

idag har det inte hänt något speciellt, men i går var jag till tandläkaren på sjukhuset. xD dom har specialister där som kan mer om tänder osv. jag åkte mitt under dagen så jag missade no:n och jag trodde jag skulle få min "efterlängtade" tandställning. men inte den här gången heller, ist så tog dom avtryck och rötgade mina tänder, så att dom kan se hur och vad dom ska göra med mina tänder.
sen åkte vi till öjebyns vc för att jag skulle ta en spruta med gardasil. sen for vi tillbaka till skolan och då var jag med under svenskan under fem min och sedan fick jag sitta och vänta på bussen i en timma, HEHE as the smartas i am!
vi hade skridskor idag på idrotten igen och det var jättekul! vi spelade hocky med en landhocky-boll och jag for runt efter bollen så gott jag kunde. haha jag är verkligen ingen höjdare på skridskor men jag fick ändå göra några mål. ;)
så nu sitter jag här i skolan och väntar på bussen med en blöt fläta på ryggen. min största önskan just nu är att nästa vecka går snabbt så att det blir sportlov!
seeya later alligator!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu