Hej igen!

Hej allihop!
Har inte hänt så mycket idag, sitter vid datorn och tråkar hoppas ni har det bättre. ;) Jag hade tänkt åka skidor men det blev inget det är alldeles för kallt ute. Vi åt pannkakor idag det och var riktigt gott och gjorde mig på lite bättre humör...hehe 0=) jag ska nog ringa och prata med bästisen och sen är det nog natti för mig. För vi brukar prata i timmar om vad vi gjort och ibland om inget särskillt men om man pratar med henne blir det roligt ändå. =) 
Jag har hittat en jätte bra blogg som heter:
http://jessi91.spotlife.se/

kan inte det där med länkar och sånt men kolla in den i alla fall! Får fråga la-lau om det senare hoppas ni får en mysig fortsättning på kvällen!
seeya later alligator! ;)

Lite fakta om mig. ;*

Bästa frukosten som finns är pinacolada-te (vet det låter som sprit men det är det inte) med mjölk och socker. och så ska man äta hårdbröd med ost på till och doppa i teet, mums! =) eller rostade mackor och kall oboy'! Gusche så gott! får jag de har man gjort hela min dag, och alla som känner mig vet att jag gör vad som helst för mat, men tro inte att jag är en tjockis för det inte. Själv tycker att jag borde äta mer för jag är alltid är kall om händerna och börjar frysa jättelätt. Alla blir jätteförvånde över mina kalla händer och deras reaktioner är i stort sett: "men guud vad kall om händerna du har sätt på dig en långärmad tröja!" eller "du måste ha dålig blodcirkulation, du måste börja röra på dig". För jag är en sån som kan ligga och läsa böcker och äta en clementin och vara helnöjd med livet. Men jag har överlevt hittills så det är väl bara att röra på sig och få igång blodcirkulationen lite grann...
hoppas ni inte får kalla händer, haha! ;) oj, är ganska trött vi hade styrkebana på idrotten då man lyfter skivstänger (nånting sånt hette det iaf) och armhävningar, så hoppas att jag får lite träningsvärk så jag kan känna mig stolt imorrn över min lilla prestation!
allt för nu, seeya later alligator!

Ett nytt inlägg!

Hej allihopa!
"Att våga är att tappa fotsästet för en stund, men att inte våga är att förlora sig själv."
Var och åt hemma hos min storasyster och såg det ordspråket tyckte att det var fint och att det stämmer så bra! gillar sånna "citat" eller hur man nu säger...
Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Varit på skolan och lärt mig nya mattetal och annat nödvändigt. I helgen kommer det inte hända så mycket kanske åka lite skidor (låter som om jag är väldigt sportig men har inge vidare kondis), inte äta godis, sova och äta god mat (förhoppnings vis). Jag har sett filmer som jag har lovat se med min bästis och det är dom här:
-Real steal 
-i am ledgend
-bad boys 1 och 2
-tomorrow when the war began
-i'm number four
-gullivar's travels
och säkert många fler... hoppas ni hare bra! ;)
seeya later alligator!

Your not alone!... or something.

Varför är världen så orättvis, så dålig och katastrofal?
Ibland känns det som att det är bara jag som förstår vad som är rätt och fel… varför kan nån som slår eller misshandlar någon annan tycka att det är roande?
Men det är väl så att så länge man själv mår bra så bryr man sig inte om hur andra mår eller känner sig. Jag skäms nästan varje gång jag tänker på det, här står jag glad och lycklig med inga bekymmer alls och gottar mig medans någon annan mår piss just nu och inte kan berätta för någon om hur man mår för då kan det bli det sista man gör. Jag har övervägt självmord några gånger under mitt korta liv, den enkla utvägen. Någon annan kanske tycker att det är idiotiskt att överväga ett sånt beslut, för enligt dom kanske jag lever ett drömliv uppe bland molnen medans dom är nedtryckt i skiten, så långt ner i jorden att man inte kan höra deras förtvivlande rop på hjälp. En del kan inte välja sin framtid dom kan födas inom ett knark område och då sitter man där i skiten och kan inte ta sig utanför ett visst område för då har man pistolen mot tiningen.
Fy fan vad man känner sig hjälplös när man bara sitter här!
när jag blir stor har jag en dröm som jag hoppas kunna bli verklighet... att kunna öppna ett vandrarhem eller någonstans där barn kan sova och få mat!
see ya later aligator!

sååå myche snö!

tja tja bloggen! xD
(haha lovade skriva de till en människa...)
Vi hade snörugby och herren-på-teppan idag på elevens val, och då är det blandade klasser så vi var en grupp på 20 st från sjuan, åttan och nian. När vi hade herren på teppan delades vi in alla tjejer för sig och killar för sig, först blev jag bara nedkastad hela tiden men sen började alla tröttna och då fick jag ner den sista och blev herren! (eller damen ;)) jag har alltid intalat mig själv att jag är svag men om man är envis så går det mesta har jag märkt. och sen skulle vi ha snörugby... jag hade ställt in mig på att bli snömulad hel och hållen. För om man får bollen passar man den gärna vidare till nästa människa. hehe ;)  Men då hade våran gympalärare bestämt att tjejerna bara fick snömula tjejer och det var bara killarna som snömulade och tjejerna som kollade på i stort sett. men jag försökte springa ikapp killarna och få ner dom och jag lovar er man kände sig som en snigel när dom rushade förbi en som galningar. man kunde bara sucka när dom sprang förbi en och hoppas att dom skulla ramla utav trötthet, för det var en halvmeters djupsnö. sån där packad orörd snö som när man försöker springa får man ite fäste utan glider bak med foten istället. Snacka om att man var helt slut efteråt, ville bara hoppa i duschen och dricka 10 liter vatten!
aja allt för nu puss på er!

"Låtar"

De här låtarna tillägnade jag till Pirkko☺ ♥:

Pirkkos kommentarer på andra låten "mun".
Lite förskent och så vidare men sött.♥
Nu lyssnar vi på smurf låtar och har det roligt haha.☺

Vinter!

Det snöar och blåser... uvva! Vill bara gå och lägga mig och sova bort resten av jul-lovet, för det första har ingenting att göra förutom att se på tv eller sitta vid datorn. Enda fördelen med vintern är väl julen och vinter-mys.
Bra låtar en tråkig vinterdag:
Nickelback- if everyone cared
3 doors down- when im gone
Kelly clarkson- stronger
Taylor swift- the story of us
John Mayar- free fallin

see you later aligator! <3

Citat av oss

Känslan man får när man inte vill klippa av sitt hår när det är så fint för tillfället ~Pirre.♥
Jag sitter och pratar med Pirre nu via mobilen.
Och så sa hon det där.
Vet du hur störande det är när man tittar på en teckning man gjort som ligger ner på ett bord och så tar man upp den och den ser förjävlig ut? ~Lau
En låt som Pirre valde, hihi.
Nu ska jag fixa design och så vidare!
Pöss och kräm på er!♥
//Lau

Bilder :)

Den vackraste människan i hela världen!
För alla potatis älskare! Vi har ett potatisland och när vi skulle ta upp potatisen så hitta jag den här söta lilla saken. ;)
Puss på dig! =) <3
haha tycker verkligen inte om att bli fotad!Det här är jag, har inte gjort nå med håret bara haft i en knut. Jag har inte ens sminkat mig!

Halloj allihopa! ;)

Mitt första inlägg vill jag tillägna den finaste människan i mitt liv som får mig att må bra även fast vi bor ca 90 mil ifrån varann. Hon får mig att skratta även fast jag bara vill gråta och hon lyssnar när jag behöver prata av mig. Hon finns alltid där och älskar mig för mina fel och brister, och jag vill att hon ska veta att jag älskar henne lika mycket tillbaka och jag önskar att jag alltid kunde vara där för dig. Puss på dig busunge! <3

Välkommen till min nya blogg!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu