Dagens vill ha

I love... Tropical Paradise Bubble Bath & Shower 69 kr på Nelly. Klicka på produktnamnet för att komma till produkten direkt.
Så här står det om den på deras sida:
Tropical Paradise Bubble Bath & Shower Créme från I Love... är som en fantastisk fruktcocktail av kokos, ananasjuice och färsk grapefrukt som får dig att drömma om det perfekta tropiska paradiset. Häll formulan under rinnande vatten och vänta in bubblorna eller tryck ut formulan i din hand eller på en tvättsvamp och löddra upp till ett skum.


Hot Make Up / Nail Polish Limited Kit 59 kr på Nelly. Klicka på produktnamnet för att komma till produkten. Så här står det på deras hemsida:

I detta prisvärda kit får du allt du behöver för att fixa till dina naglar inför festen. Starta med att avlägsna gammalt naggellack och orenheter med Remover Pads, applicera sedan ett fint lager i guld eller silver beroende på vilket kit du har, avsluta med ett glittrigt topplack. Dina naglar blir perfekt pimpade för festen! Skäm bort dig själv eller en vän med detta otroligt snygga kit!
Men jag vill hellre ha den här än Tropical Paradise för jag har redan en produkt från I Love... .Konad Nail Art / C Set heter den och den kostar 199 kr och så här står det om den på Nelly:

Konad har gjort ett antal praktiska set för dig som vill starta upp med ett bra startpaket. Detta set innehåller tre 5 ml speciallack i rött, blått och vitt, två motivplattor samt stämpel och skrapa. Motivplattorna har fina söta designs av hjärtan och stjärnor samt blommor. Lägg ett lager lack på utvald design, skrapa bort resterna med skrapan och tryck stämpeln mot plattan. Motivet fastnar på stämpelkudden som du sedan trycker på nageln. På ett enkelt och finurligt sätt har du skapat en annorlunda
dekoration till din nagel.

Jag vill mest ha nail polish limited kit för jag vill ha ett guldigt nagellack och ett nagellack med sånt glitter i. Vi får se om jag köper det eller inte.

Kommentarer
Emily - Ryttarduon! säger:

sv: minns inte vad det kostade men köpte det på cdon :)

2012-03-18 | 20:08:18
Bloggadress: http://ryttarduon.blogg.se/
Lisa säger:

Sv: Tack så mycket! Musse är 2 år, han fyller 3 i september :)

2012-03-18 | 21:34:00
Bloggadress: http://lisau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback