Zombiespel

Har det verkligen bäst här uppe. Och jag vill inte åka hem... Men jag skq fortsätta ha det så kul som möjligt innan jag ska åka. :)
Idag ska Pirkko till frisören så jag blev lämnad ensam. Kinda. Typ alla andra är ju kvar, inklusive Tommy, som är Pirkkos kusin. Senare så ska nog vi två spela cod, ett zombiespel alltså. Jag har blivit mycket bättre på det nu. Även om vi bara kommer till bana 5 eller så. Jag älskar verkligen zombiespel har jag märkt. Bland mina favoritspel finns ju The Last Of Us och The Walking Dead (båda zombiespel). Herregud vad trött jag är...
Jag ska nog vila lite innan jag stiger upp.
Hejdå :)

2 dagar kvar!

Eller 3 om man räknar med idag ;) Jag har börjat packa nu. Idag ska jag också städa mitt rum och förhoppningsvis köpa de sakerna jag behöver med. Men snacksen köper jag imorgon. Åh snart är det dags!!♥♥

Hejsan allihopa!

Har det ganska tråkigt just nu. Ingen svarar på det jag skrivit till dem, hehe ^-^
Men jag fixade en sak på mobilen som jag varit irriterad på, så jag känner mig duktig.
Fixade min youtubekanal på youtube appen! :)

Idag ska jag kolla lite vad för kläder jag ska ha med till min resa. Jag skq nämnlihen bort den 23:de! :D Det kommer bli jättekul!

Jag måste nog leta efter fler recept också, eftersom jag är vegetarian så ska jag själv lagga maten på stället jag ska till. Men det är de värt!

Hejdå★

Otroligt länge sen sist!

Har inte alls haft lust att blogga på ett långt tag. Men nu när jag fått en ny mobil så ska jag försöka börja blogga igen c:

Jag har instagram nu också!! ^_^
Där heter jag lauirau. Och om ni har nå tips på roliga appar så kommentera de gärna!

Gonatt♥